Goed vastgoedbeheer
doet zoveel meer

Het zorgt er voor dat jij zorgeloos geniet van jouw investering

Wil jij zorgeloos investeren in vastgoed? Wij ontzorgen je graag! Met onze nieuwe dienstverlening kunnen wij je helpen met het duurzaam beheren van jouw vastgoed, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Het beheer van vastgoed kunnen wij op diverse manieren oppakken en valt in verschillende categorieën in te delen. Van administratief- en technisch beheer tot aan servicekosten- en commercieel beheer.

CM De Vastgoedbeheerder levert (naar keuze) de volgende diensten:

Administratief beheer

Vanuit jouw naam worden de (huur)facturen naar de huurder(s) gestuurd. Er wordt bijgehouden of de factuur is betaald. Zo niet, dan wordt hier tijdig opvolging aan gegeven. Huurprijsaanpassingen/ indexeringen worden berekend en correct doorgevoerd.

Technisch beheer

Hierbij kan gedacht worden aan de klacht afhandeling van de huurder. Het adviseren bij (groot) onderhoud. De contacten met de leveranciers en de controle van het uitgevoerde werk.

Commercieel beheer

Het op regelmatige basis contacten onderhouden met de huurder. Een nette afwikkeling bij het einde van de huur. Het vinden van nieuwe huurders en de afspraken vastleggen.

Servicekosten beheer

De facturen met betrekking tot de servicekosten worden geregistreerd. Aan het einde van het jaar worden de kosten per huurder verdeeld. Eventuele bijbetalingen of terugboekingen worden georganiseerd. Na deze afrekening worden er nieuwe voorschot bedragen vastgesteld.

Onze diverse experts zetten graag hun kennis en kunde voor je in en zorgen zo dat alles tot in de puntjes voor je geregeld is.
Waar kunnen we jou bij helpen?

Cornelis Miedema – makelaar/taxateur

Waarom CM de Vastgoedbeheerder?

Wij geloven in een duurzame relatie! Zowel vanuit de eigenaar naar de huurder, als de beheerder naar de eigenaar én huurder. De aanpak is ‘no-nonsens’, de lijnen zijn kort en geen vraag is te gek.

Vraag het ons:

Call Now Button